U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Perikelen ervaren?

Met alle plezier legt Martijn uit welke gelaagdheid aan wetenschap en ervaring er schuilgaat achter deze methode van game-based storytelling voor teambuilding en persoonlijk leiderschap

Eerste uur: interactieve presentatie van de ervaringen en wetenschap achter Perikelen.  Wat kan Perikelen voor jou betekenen?
Optioneel tweede uur: eerste aftrap naar het spelen van Perikelen.

 

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden. 

Wil je een training of een lezing van Martijn boeken?
Neem vrijblijvend contact met hem op!

Interactieve lezing
De hertog van Brunswyk: kannibaal of leider?

Uit wetenschappelijk onderzoek kwamen verschillende vertellingen aan het licht over dezelfde reis van Hendrik de Leeuw, de hertog van Brunswyk. Vertel Martijn hoe het verhaal volgens jou moet verlopen! Wat zeggen deze middeleeuwse vertellingen over ons? Wat maakt dat ze nog steeds populair zijn in grote delen van Europa?

Boek nu!

 


 

Interactieve lezing
Stiefmoeder, maar toch oké

In de trein hoorde ik een jongen (die ik rond de zeventien jaar inschatte) zeggen tegen een (ongeveer even oude) andere jongen: 'Ja, ze is wel mijn stiefmoeder, maar ze is wel oké.' Wat zegt ons beeld over stiefmoeders over ons? Van heksenverbrandingen tot beleid.
 
Boek nu!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?